info@runyourhead.nl

Aanbod RunYourHead

Waarom RunYourHead?

Het aanbod van RunYourhead kenmerkt zich door de persoonlijke en persoonsgerichte aanpak waarbij de wensen en hulpvraag van de client centraal staat. Elk traject (muv van de wekelijkse mindfull wandel- of ren uurtjes in groepsverband) beginnen dan ook met een (geheel vrijblijvend) intakegesprek.

Doel is het verminderen van stress en het komen tot meer vitaliteit en een gezonder leven.

Het intakegesprek

Het uitgangspunt van het intakegesprek is een vragenlijst die de client thuis invult en bij voorkeur voor het gesprek terug stuurt. Daarna volgt het intakegesprek waarbij ik samen met de client, voornamelijk door doorvragen aan de hand van vragenlijst, kijk waar de behoefte van de client ligt en welke doelen wij hier samen aan kunnen verbinden. Aan de hand van deze doelen stel ik de sessies samen. Bij elke sessie gaan we naar buiten de natuur in. Dit kan zijn om te wandelen, rennen of in de individuele trajecten is er bij goed weer ook de opties om te gaan suppen (Stand Up Paddeling)

Wat komt er altijd aan bod in het traject?

- Ademhalingstechnieken maken altijd onderdeel uit van het traject. We kijken samen naar hoe je nu ademhaalt en we doen een samen, op een laagdrempelige manier, een aantal ademhalingsoefeningen die je zelf eenvoudig toe kan passen in het dagelijks leven

- Een praktische vorm van mindfullness komt ook altijd terug in het traject. Hierbij kijken we samen naar wat past en waar je behoeftes liggen. Hierbij zal de natuur een grote rol spelen. Je kan hierbij denken aan bewuster kijken, luisteren en voelen waardoor je meer terug komt in het moment.

- Je eigen grenzen leren herkennen en nog belangrijker ernaar leren luisteren. Vaak zal dit beginnen met fysieke grenzen omdat je die nou eenmaal makkelijker ervaart. Hoe we dit doen bekijk ik per persoon en op dat moment, dit kan wandel zijn, maar ook rennend of bijvoorbeeld met een ‘ boksoefening’. Voor een boksoefening hoef je geen enkele ervaring te hebben en het gaat niet om techniek maar kan een heerlijke uitlaatklep zijn.

- Tips om beter te slapen en om te gaan met stressvolle situaties

Wat kan verder nog

meer aan bod komen?

- Voedingsadvies

- Vitaliteit in de breedste zin van het woord.

- Hardlooptechnieken en hardloopschema’s indien hier behoefte aan is.

- Spierversterkende oefeningen

- Waar verder behoeften liggen kijken we samen naar de opties.

Traject 10 sessie

Individueel programma van 10 sessies van ongeveer 60 minuten waarbij vaak in het begin 1 a 2 sessies per week zullen worden gepland en daarna afhankelijk van de behoefte samen wordt gekeken naar de frequentie.

Kosten van dit individuele traject bedragen 597 euro.

Dit traject is ook mogelijk in groepsverband tot groepen van maximaal 4 deelnemers om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen. Voor vragen of de kosten van groepstrajecten neem contact op.


Traject 5 sessie

Individueel verkort programma van 5 sessies van ongeveer 60 minuten waarbij vaak in het begin 1 a 2 sessies per week zullen worden gepland en daarna afhankelijk van de behoefte samen wordt gekeken naar de frequentie.

Kosten van dit individuele traject bedragen 350 euro.

Dit traject is ook mogelijk in groepsverband tot groepen van maximaal 4 deelnemers om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen. Voor vragen of de kosten van groepstrajecten neem contact op.


Maatwerk

Naast de vaste trajecten zijn er diverse maatwerktrajecten mogelijk. Heeft u vragen over wandel-, running- of suptherapie of heeft u vragen over bijvoorbeeld vitaliteit, hardloop of bootcamp clinics of trajecten, of voedingsadvies neem geheel vrijblijvend contact op dan kijken we samen naar de mogelijkheden waarbij ik altijd denk ik mogelijkeheden.